www.terjesvabo.no
Foto: Dave J Hogan

Rolling Stones

The Rolling Stones – Established 1962! Det er smått utrolig, men likevel til å tro.

I over 50 år har bandet vært på turne over så å si hele verden; ja, det er vel bare Island av land med brukbar logistikk og infrastruktur som ikke har fått besøk.

25. mars 2016, kronet de på mange måter verket med på selveste Langfredag å samle 1.2 millioner cubanere til en gratiskonsert i Havana. I tillegg var vi noen tusener utlendinger som er skjønt enige om at Havana ikke lenger er den samme byen etter at president Obama og Stones var på besøk i en og samme uke.

Selv har jeg fulgt bandet fra midten av 1960-tallet da vi i skolegården kranglet om Beatles eller Stones var størst. En ganske så håpløs diskusjon og tenk at vi trodde medlemmene var bitre fiender. Sannheten var og er at de er gode venner og delte på det meste – musikksmak inkludert.

Jeg kommer fortsatt til å følge Stones her på min hjemmeside, men anbefaler definitivt alle å ta en titt på iorr.org.

Mer om Rolling Stones…

Terje Svabø

Gjennom sitt selskap Svabø Nyheter & Analyse bruker Svabø det meste av sin arbeidstid til å lede konferanser og debatter.
Politikk, næringsliv, kultur, internasjonale spørsmål, finans og akselerasjonens tidsalder er blant de områder han gjerne modererer.

Han holder foredrag på norsk og engelsk om medier, politikk, Sentral-Europa, Balkan og Kina.

Svabø har årelangt virke som journalist i Aftenposten, VG, NRK og TV 2.

Følg Terje Svabø