www.terjesvabo.no

RBK!!!

mikael-dorsin-start-rbk_14j3rqwfhi5m71getp7lbjrm12 Hvordan er livet uten fotballen? Jeg har tenkt at de må ha det relativt fredelig de som ikke er interessert i hvilket lagt som vinner. På en kveld som denne er jeg likevel ikke i tvil: Vi er heldige vi som har fotball som lidenskap. RBK!

Seriegullet er igjen hjemme der det hører hjemme: I Trondhjem, på Lerkendal, hos RBK. Det var jo et tiår hvor vi trodde at det hele var snakk om automatikk. Nils Arne ledet gutta ut på matta og gullet forble hjemme. Men så skjedde det: Det var ingen automatikk, både Molde og andre lag bød opp til dans. Ja, til og med Brann fra Bergen vant jo et år og er nå heldigvis tilbake i eliteserien kommende sesong. Heldigvis fordi Brann har så entusiastikse supportere som jo går til grunne etter ett tap, til himmels etter en en seier.

RBK er tilbake i en stil vi liker og kjenner. De spiller fremover på banen igjen. Etter noen år hvor laget har lett, er de elleve nok en gang  sikre på hvorfor de skal ut på gressmatta.

I skrivende stund er gutta på flyet på vei hjem. La velkomsten på Værnes bli som fortjent.

I media

Les mer om de siste aktivitetene til Terje Svabø:

GÅ TIL MEDIA

Dagens sitat

«Everyone talks about rock these days; the problem is they forget about the roll»

— Keith Richards

Terje Svabø

Gjennom sitt selskap Svabø Nyheter & Analyse bruker Svabø det meste av sin arbeidstid til å lede konferanser og debatter.
Politikk, næringsliv, kultur, internasjonale spørsmål, finans og akselerasjonens tidsalder er blant de områder han gjerne modererer.

Han holder foredrag på norsk og engelsk om medier, politikk, Sentral-Europa, Balkan og Kina.

Svabø har årelangt virke som journalist i Aftenposten, VG, NRK og TV 2.

Følg Terje Svabø