www.terjesvabo.no

“It’s only Rock & Roll, but………”

Det var en perfekt, sval kveld i Chicago. Forventningene til The Rolling Stones’ show 2 var høye – og bandet innfridde. Hele sju nye låter i forhold til fredagens konsert. Høydepunkt: Akustisk versjon av “Play with Fire.”

Fredag var det kjølig, igår kveld en fin sommerkveld da 55 000 fans fra den ganske verden vandret til “Soldier Field” for å med seg bandets 39. show i Chicago! Det ble en  minneverdig kveld. Setlisten var både endret og stokket om i forhold til fredagens show.

Gårsdagens setliste, planlagt for “no rain” – og det slo heldigvis til.

Stones åpnet med ” Jumping Jack Flash.” Keith Richards ledet an og lyden var perfekt. De sju nye i forhold til tirsdagen var: “It’s only rock & Roll,” “Bitch,”  “Ride ’em on Down,” Monkey Man”  og så “Play with Fire” og “Sweet Virginia,” begge på den lille scenen ute blant publikum i akustiske versjoner!  Keith sang i går “Slipping away,” i stedet for “You Got the Silver.”

 

Toronto neste stopp. Er du i nærheten, vil jeg anbefale at du tar turen til arenaen!

ps

Min gode kollega, Halvor Elvik, var i 1997 Dagbladets korrespondet i USA og anmeldte Stones sin konsert på “Soldier Field” 23. 9. 1997. Han spør om setlisten da i forhold til nå. Svaret er at 10 av låtene som ble spilt i går, også var på programmet i 1997. F eks, “Satisfaction” åpnet showet i 1997, igår var det avslutningsnummeret.

 

 

I media

Les mer om de siste aktivitetene til Terje Svabø:

GÅ TIL MEDIA

Dagens sitat

“Til National Rifle Association kan jeg stolt si at jeg aldri noensinne kommer til å svikte dere.”

— Donald Trump

Terje Svabø

Gjennom sitt selskap Svabø Nyheter & Analyse bruker Svabø det meste av sin arbeidstid til å lede konferanser og debatter.
Politikk, næringsliv, kultur, internasjonale spørsmål, finans og akselerasjonens tidsalder er blant de områder han gjerne modererer.

Han holder foredrag på norsk og engelsk om medier, politikk, Sentral-Europa, Balkan og Kina.

Svabø har årelangt virke som journalist i Aftenposten, VG, NRK og TV 2.

Følg Terje Svabø